CASES

Knowledge Cube har moderniseret Udenrigsministeriets Digitale Begivenhedssystem til håndtering af officielle erhvervsfremstød i udlandet.

Læs mere her

Socialt frikort er en digital selvbetjenings løsning med et integreret sagsbehandlingssystem udviklet i samarbejde med KOMBIT til Børne- og Socialministeriet.

 Læs mere her

Knowledge Cube har i samarbejde med Nævnenes Hus udviklet Klageportalen til digital oprettelse og behandling af klager. Nævnenes Hus er en nyoprettet styrelse, som håndterer klagesager for 19 individuelle nævn.

Læs mere her

VITAS er landsdækkende digital selvbetjeningsløsning, som har gjort det meget nemmere at oprette løntilskudsstillinger, praktikforløb og tilskud til et voksenlærlingeforløb for virksomheder.

Læs mere her.

DYS er en kombineret selvbetjenings- og sagsbehandlingsløsning, udviklet til Udenrigsministeriet for at skabe en optimeret brugergrænseflade til et helt nyt legaliseringssystem.

Læs mere her.

MAB er en digital selvbetjeningsløsning, som er udviklet til Miljøstyrelsen for at skabe en effektiv autorisationsordning for sprøjteførere, desinfektører og forhandlere af sprøjtemidler.

Læs mere her

BMD er en digital selvbetjeningsløsning, som er udviklet til Miljøstyrelsen for at skabe en bekæmpelsesmiddeldatabase for pesticider og biocider.

Læs mere her

Knowledge Cube har gennem en pragmatisk agil proces udviklet Køreprøvebookingssystemet for KOMBIT i tæt samarbejde med repræsentanter fra henholdsvis Rigspolitiet, kørelærere og Borgerservice.

Læs mere her

Københavns Kommune (BIF) har iværksat Borgeren Ved Roret strategien, som berører jobcentrets kerneydelse, nemlig at hjælpe borgere hurtigst muligt i job gennem motiverende samtaler og professionel vejledning og rådgivning.

Læs mere her

Kursistadministrationen (KAS) er et redskab for Beskæftigelses-forvaltningen i Københavns Kommune til at effektivt styre deres opgaveløsning inden for kursusområdet.

Læs mere her

Stormbasen er en webbaseret portalløsning, udviklet til Stormrådet for at understøtte forsikringsselskabernes behandling af sager om stormflod.

Læs mere her

EØS er en webbaseret portalløsning, oprindeligt udviklet af Rambøll og KMD til Styrelsen for Fastholdelse og Rekruttering, men som nu supporteres og vedligeholdes af Knowledge Cube i et stærkt samarbejde med Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

Læs mere her