Nyheder

Nyheder


Knowledge Cube A/S supplerer sin ejerkreds og bestyrelse med yderligere stærke kompetencer

16.04.2021

Vi kan med stor glæde annoncere, at Knowledge Cube’s ejerkreds og bestyrelse får tilført flere kompetente kræfter.

Vi har budt to kræfter med stor ledelseserfaring og dybt branchekendskab Ole Andersen og Michael Houghton-Larsen velkommen. De vil sammen med Fritjof Lind og bestyrelsesformand Søren Hougaard fremover bidrage aktivt til virksomhedens fortsatte udvikling. Ole Andersen har tidligere haft ledende stillinger i bl.a. Hewlett Packard, Apple og senest det digitale udviklingshus FFW. Michael Houghton-Larsen har tidligere arbejdet for bl.a. Tieto og var medstifter af Sirius IT (i dag Visma Consulting). Begge er i dag professionelle investorer med en bred, varieret virksomhedsportefølje.

Vi ser meget frem til samarbejdet med de nye investorer. Det overordnede mål er stadig det samme; at skabe digital sammenhængskraft, i form af robuste, brugervenlige og sammenhængende løsninger, til offentlige institutioner og private virksomheder i Danmark bedre, billigere og hurtigere.

Med udvidelsen af ejerkreds og bestyrelse skal Knowledge Cube accelerere væksten med opbygningen af løsninger til det digitale Danmark. Virksomhedens kompetencer indenfor både projektudvikling, leverance og Application Management af komplekse IT-løsninger er kerneydelsen. Typisk suppleret med nye avancerede teknologier, platforme og værktøjer.

Der er store visioner for det Digitale Danmark – ikke mindst post Covid-19. Digitaliseringen har vist sit værd under pandemien, og skal udvikles som en national styrke på alle niveauer. På tværs af samfundets sektorer – alt fra sundhed, ældrepleje, administration og borgerbetjening til avanceret og intelligent styring samt dataanalyser. Her ønsker Knowledge Cube at spille en afgørende rolle.

Yderligere information: Kontakt CCO Amir Mirzay Chirazi eller CEO Danny Dyrman Christensen.