Karriere

Karriere


Vi søger nye medabejdere

Vi søger jævnligt nye medarbejdere, så sørg for at holde dig opdateret her på siden. Nedenfor kan du se hvilke stillinger vi søger i øjeblikket. Hvis en af stillingerne lyder som noget for dig, så tøv ikke med at sende os en ansøgning."Jeg elsker og værdsætter den åbne dialog, hvor vi møder hinanden med tillid til hinandens fagkompetencer, ideer og ønsker og sammen får skabt løsninger, der giver værdi for brugerne."

- Pia, Senior Business Analyst i Knowledge Cube


Mød en KC'er
Agilt mind-set

Hos Knowledge Cube er vi kendte for vores agile mind-set, at vi både er professionelle og uformelle og en ansvarlig samarbejdspartner. Udover at tilbyde spændende projekter, så investerer vi også i dig og din personlige udvikling. Det gør vi ved at sikre løbende feedback og kompetenceudvikling – både på projekter, men også via relevante certificeringer og uddannelse. Vi har et fedt socialt miljø, som vores personaleforening bl.a. bidrager til ved at holde Fifa-fredage, brætspilsaftener, krebsegilde, lasertag, go-cart og meget mere...

Samarbejde og individualitet

I Knowledge Cube er vi teknologispecialister og har professionelle arbejdsgange og metodetilgange, som er forankret i vores organisation. Vi vil tilbyde vores kunder det absolut bedste produkt og service og agere som en ansvarlig samarbejdspartner. Det kræver velfungerende og nøje udvalgte medarbejdere, som ikke kun har kvalifikationerne,
men også den rigtige profil.

Uformel

Vi er af natur en uformel organisation, hvor der er plads til alle, og ingen dømmes på overbevisning, køn, religion eller tøj. Vi er overbeviste om, at et godt og diversificeret arbejdsmiljø skaber de bedste resultater.
For os handler et godt arbejdsliv ikke kun om gode projekter og arbejdsopgaver, men i lige så høj grad om dagligdagen med ens kollegaer.