Om os

Hvem er vi

Knowledge Cube er et konsulent-og it-udviklingshus, som siden 2005 har skabt digital sammenhængskraft for borgere, kunder, virksomheder og offentlige institutioner, primært i Danmark. Vi arbejder ud fra et agilt mind-set og er en ansvarlig samarbejdspartner for vores kunder.


Hvem samarbejder vi med

Gennem dialog med kunden får vi udarbejdet en fælles diagnose – hvad er den konkrete forretningsudfordring? Hvilke pain-points skal løses?
Med Knowledge Cubes forretningsviden og evne til at skabe digital sammenhængskraft får vi i fællesskab med kunden rammet problemet ind og skitseret løsningsdesign.Vores historie

Knowledge Cube er et konsulent- og it-udviklingshus etableret i 2005. De første år med stærkt fokus på it-understøttelse af bekæftigelsesindsatsen i Danmark, herunder opbygning af Det Fælles Data Grundlag, samt kritiske kommunale fagsystemer indenfor beskæftigelsesområdet.

I dag dækker Knowledge Cube bredere og omsætter digitale strategier til løsninger for en lang række styrelser, ministerier, kommuner og private kunder. Afsættet er stadig det samme. At udvikle forretnings- og samfundskritiske løsninger i et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder. Vi er Danmarks førende leverandør af digital sammenhængskraft.Hos Knowledge Cube hylder vi diversitet – vi er overbeviste om, at en løsning bliver bedre, hvis forskellige hjerner, køn, etniciteter, temperamenter og erfaringer arbejder sammen om den


Danny Dyrman Christensen

Medstifter af Knowledge Cube A/S (2005). Danny har baggrund i revision og rådgivning med rollen som auditor i PwC og har sidenhen været CFO i American Express. I Knowledge Cube har Danny oprindeligt haft leveranceansvar for løsninger og projekter for globale retail-kunder. Siden 2014 har Danny været CEO i Knowledge Cube.

Chief Executive Officer
Cand.merc.aud (CBS)
Tlf: +45 87 30 25 05
ddc@knowledgecube.net


Rasmus Iversen

Team Manager
+ 45 87 30 25 61
riv@knowledgecube.net


Søren Hougaard

Bestyrelsesformand

  • Administrerende direktør i AMS Group, adjungeret professor, CBS.

  • Bestyrelsesaktiv i Den Sociale Kapitalfond, Symbion Science Park, Copenhagen School of Entrepreneurship, ErhvervsInvest.

  • Rådgiver for regeringen i forhold til iværksættelse og innovation.


Fritjof Lind

Bestyrelsesmedlem

  • Managing Partner i CIONET.com og administrerende direktør i Reset Works Consulting.

  • Bestyrelsesaktiv i CPH WEST(formand), Technology A/S og Mjølner Informatics A/S.

  • Rådgiver via Venture Partners


Ole Andersen

Bestyrelsesmedlem

  • Administrerende direktør, ApS Falkenhøj business angel investeringer.

  • Bestyrelsesaktiv i Itagil ApS, Oveo ApS, Vækstlab ApS, Envest ApS, Mitco Invest ApS samt for Verdane Capital Fond VIII.