Om os

Hvem er vi

Knowledge Cube er et konsulent-og it-udviklingshus, som siden 2005 har skabt digital sammenhængskraft for borgere, kunder, virksomheder og offentlige institutioner, primært i Danmark. Vi arbejder ud fra et agilt mind-set og er en ansvarlig samarbejdspartner for vores kunder.

Hvem samarbejder vi med

Gennem dialog med kunden får vi udarbejdet en fælles diagnose – hvad er den konkrete forretningsudfordring? Hvilke pain-points skal løses?
Med Knowledge Cubes forretningsviden og evne til at skabe digital sammenhængskraft får vi i fællesskab med kunden rammet problemet ind og skitseret løsningsdesign.


Vores historie

Knowledge Cube er et konsulent- og it-udviklingshus etableret i 2005. De første år med stærkt fokus på it-understøttelse af bekæftigelsesindsatsen i Danmark, herunder opbygning af Det Fælles Data Grundlag, samt kritiske kommunale fagsystemer indenfor beskæftigelsesområdet.

I dag dækker Knowledge Cube bredere og omsætter digitale strategier til løsninger for en lang række styrelser, ministerier, kommuner og private kunder. Afsættet er stadig det samme. At udvikle forretnings- og samfundskritiske løsninger i et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder. Vi er Danmarks førende leverandør af digital sammenhængskraft.Danny Dyrman Christensen

Medstifter af Knowledge Cube A/S (2005). Danny har baggrund i revision og rådgivning med rollen som auditor i PwC og har sidenhen været CFO i American Express. I Knowledge Cube har Danny oprindeligt haft leveranceansvar for løsninger og projekter for globale retail-kunder. Siden 2014 har Danny været CEO i Knowledge Cube.

Chief Executive Officer
Cand.merc.aud (CBS)
Tlf: +45 87 30 25 05
ddc@knowledgecube.net


Peter Klug Wiwel

Peter kommer med en solid erfaring, senest fra Nordea hvor Peter igennem de sidste 3 år har haft teknisk og ledelsesmæssigt ansvar for deres IT afdeling under Data Management i Nordea Markets. I dag er Peter i daglig dialog med arkitekter og udviklere om de enkelte løsninger, afdelingen har ansvar for at udvikle. Peter er uddannet diplomingeniør fra DTU. Teknologisk er Peter stærkt funderet indenfor Microsoft-stacken, herunder Microsofts BI-stack, men har fra sin tid i bl.a. Nordea også arbejdet med en række andre teknologier.

Chief Operating Officer
Diplom ingeniør, IT (DTU)
pkw@knowledgecube.net


Michael Houghton-Larsen

Bestyrelsesformand


Fritjof Lind

Bestyrelsesmedlem

  • Managing Partner i CIONET.com og administrerende direktør i Reset Works Consulting.

  • Bestyrelsesaktiv i CPH WEST(formand), Technology A/S og Mjølner Informatics A/S.

  • Rådgiver via Venture Partners


Ole Andersen

Bestyrelsesmedlem

  • Administrerende direktør, ApS Falkenhøj business angel investeringer.

  • Bestyrelsesaktiv i Itagil ApS, Oveo ApS, Vækstlab ApS, Envest ApS, Mitco Invest ApS samt for Verdane Capital Fond VIII.