Services

Digitale forretningsgange på tværs af sektorer

I Knowledge Cube rådgiver vi om og udvikler state-of-the-art it-løsninger til offentlige institutioner og private virksomheder, primært i Danmark.
Vi er specialister i at løse komplekse arbejdsgange og har 15 års erfaring med selvbetjenings-, sagsbehandlings-, administrations- og indberetningsløsninger.

Vi leverer digital sammenhængskraft på tværs af sektorer og forbinder borgere, virksomheder og myndigheder i Danmark.Vi lægger vægt på kvalitet og brugervenlighed og sætter både høje krav til os selv såvel som vores kunder. Vi sætter en ære i at være eksperter i at simplificere komplekse udfordringer til digitale løsningerSammen skaber vi digital sammenhængskraft

I Knowledge Cube anser vi samarbejdet med kunden for at være den vigtigste faktor i at udvikle gode, robuste løsninger på forretningskritiske udfordringer. Vi finder den rigtige samarbejdsmodel til hvert enkelt projekt og jagter nidkært bedre, billigere og hurtigere løsninger.

Med os som partner får du glæde af specialister med den rette domæneviden og mere end 15 års forankret erfaring med agile udviklingsprojekter. Vi driver it-projekter fra indledende ide til succesfuld implementering ud fra vores velafprøvede udviklings- og projektledelsesmetoder samt vores dygtige projektledere og udviklingsteams. Vi sikrer digitale, sammenhængende løsninger med fokus på forretningskritiske processer, som gør hverdagen lettere for borgeren, virksomheden og myndighederne.


Vi ser løsninger udefra og ind og bygger systemer, der sikrer at kunden får en solid og sammenhængende løsning

Vi har 15 års erfaring indenfor offentlige it-systemer og er eksperter i digitalisering af services, som strømliner, automatiserer og effektiverer behov mellem borgere, virksomheder og myndigheder. Digital transformation er vores DNA, og vi forstår vores kunders behov.
Og endnu vigtigere at løse dem.