Studentermedhjælper til Service Desk

Vi søger en studentermedhjælper til vores Service Desk

Er du serviceminded og god til kundekontakt? Interesserer du dig for IT, og har du lyst til at få indsigt i den daglige drift i en IT-virksomhed? Så er du måske den nye supporter vi søger til et af vores kundeteams.Hvad vil du bidrage med?

Som supporter i Service Desk vil du blive en del af et af vores kundeteams, der varetager driften på
alle vores løsninger. Her vil du få en stor indsigt i, hvordan en IT-virksomhed fungerer, samt hvilke krav kunderne stiller til vores løsninger.

Service Desk beskæftiger sig primært med henvendelser på et køreprøvebookingsystem, som anvendes af elever, kørelærere og køreprøvesagkyndige til online booking af køreprøver men du vil også kunne yde support på KC’s andre kundevendte løsninger.

Service Desk er en vigtig og forretningskritisk del af vores daglige drift, hvor vi som et led i vores
løsninger, yder support til brugere. Opgaverne består af 1. level support med kundekontakt, samt teknisk support på skriftlige henvendelser via ITSM-portalen FogBugz. I takt med din udvikling, vil du på sigt også kunne indgå i vores 2. level support samt vores kundeprojekter, hvis du har interesse i dette.

Hvem er du?

For at blive en succes i jobbet er det afgørende at du kommer med en grundlæggende viden om softwareudvikling og tilhørende værktøjer, og du har lyst til at udvikle dig indenfor faget. Du har en udpræget can-do attitude og du er ikke bange for at tillære dig ny viden. Vi forestiller os derfor at du er i gang med en bachelor el. lignende på fx ITU, DTU, KU eller RUC.

Som person er du:

  • Serviceminded, og du bidrager til at brugerne får en god oplevelse, når de henvender sig til KC Service Desk

  • Stabil og engageret i dit job

  • Rolig og formår at holde hovedet koldt

  • Selvstændig og kan prioritere dine arbejdsopgaver

  • Ansvarsfuld og målorienteret ift. dine arbejdsopgaver

  • Flydende i både mundtligt og skriftligt dansk

Som studentermedhjælper forventer vi at du kan være hos os 10-15 timer pr. uge (svarende til 2 dage pr uge), hvor du bliver en vigtig og integreret del af teamet på lige vilkår med vores øvrige ansatte.


Hvorfor Knowledge Cube?

Vi tror på at medarbejdere, der er drevet af høj kompetence og personlig udvikling bliver en succes i Knowledge Cube – og vi har selvsagt kun en interesse i at bidrage til at du udvikler dig yderligere i din ansættelse hos os. Det gør vi bl.a. ved at have fokus på blended learning, med udvikling på kundeprojekter, kontinuerlig sparring og feedback på performance og trivsel. Hos os vil du blive en del af et fællesskab hvor vi ikke kun kommer hinanden ved fagligt, men i høj grad også socialt. Vores arrangementer spænder bredt fra løbeklub, ”Fifa fredage”, brætspilsaftener til krebsegilde, Company Dinners og meget mere. Gennem vores personaleforening kan du selv være med til at præge vores fælles arrangementer og aktiviteter

Hvem er vi?

Knowledge Cube er en agil it-leverandør med en flad organisationsstruktur, hvor vi lægger vægt på en åben og inkluderende kultur, og hvor der ikke er langt mellem skrivebordene og altid kort til en hjælpende hånd fra en kollega. Vi stræber efter at sikre et uformelt og professionelt arbejdsmiljø med plads til alle og hvor fagligheden er i højsædet.

Vi er 35 dygtige medarbejdere, der leverer spændende projekter, hvor vi, i tæt samarbejde med vores kunder, udvikler forretningskritiske og innovative it-løsninger sammen med vores kunder.

Knowledge Cube er eksperter inden for digitalisering hos offentlige og private kunder og sætter en ære i at være det. Vi udvikler agilt og agerer agilt, og lægger vægt på kvalitet, sikkerhed, robusthed og brugervenlighed i vores løsninger, og at altid yde høj service til vores kunder.

Vi sætter derfor høje krav til os selv og til de løsninger, som vi laver. Vi sætter tilsvarende høje krav til vores arbejdsplads, og at rammerne er med til at skabe de bedste forudsætninger for din trivsel. Vi holder til centralt i København i moderne og lyse og attraktive omgivelser. Vi ligger tæt på flere metrostationer og anden offentlig transport.


Kan du se dig selv i jobbet?

Så hører vi meget gerne fra dig! CV og ansøgning bedes sendes til hr@knowledgecube.net. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores Lead DevOps Vikas Vohra på vv@knowledgecube.net.