Projektrådgivning

Forretningsviden

Hos Knowledge Cube udvikler vi kundetilpassede softwareløsninger, som har til formål at strømline, automatisere og effektivisere arbejdsgange og processer for Statslige- og kommunale myndigheder og private kunder. Vores dedikerede medarbejdere gør en dyd ud af forstå vores kunders behov, og vi er ikke bange for at udfordre vores kunders syn og tanker for at levere den bedst mulige løsning.


Vi høster altid de lavt hængende frugter for vores kunder, men for at lykkes med digital transformation, en mere brugervenlig sagsbehandling eller en selvbetjeningsløsning, som slutbrugeren nemt og intuitivt kan bruge, ligger der oftest et design og en arkitektur, som er mere kompleks. Nøglen er så tidligt som muligt i processen at identificere de vigtigste problemstillinger, således at der bliver udviklet en holistisk og driftssikker løsning fra start.

I Knowledge Cube er vi sat i verden for at skabe digital sammenhængskraft. Og vi er stolte over de mange forskellige løsninger (selvbetjenings-, administrations-, indberetnings- og sagsbehandlingssystemer), vi har udviklet og leveret til offentlige institutioner og private virksomheder.Det kræver specialister og erfaring at kunne levere kundetilpassede softwareløsninger til forretningskritiske områder

Knowledge Cube har både erfaringen og specialisterne, og derfor kan vi sikre en høj leverancesikkerhed i alle løsninger for vores kunder.

01 | Projektarbejde 

Vores projekter organiseres typisk i projektteams, hvor den enkelte medarbejder får medansvar, og sammen sikrer vi levering af robuste løsninger til vores kunder. Vi arbejder efter agile udviklingsmetoder og bruger primært Scrum som metodeværktøj. Dette giver mulighed for fleksibilitet i løsningen og tæt samarbejde med kunden.

02 | Agile projekter

I Knowledge Cube har vi arbejdet agilt, siden vi blev født i 2005. Vi er således eksperter i agile projekter og agil udviklingsmetode. Vi udvikler kundens løsninger i sprints, så der løbende er mulighed for at tilrette løsningen. Et agilt projekt hjælper med at minimere risici, udføre tilpasninger løbende, sikre høj kvalitet og fremdrift. 

03 | Fastprisprojekter

Er du sikker på dine krav, og ønsker du fast pris på projektet? Vi hjælper gerne med fastprisprojekter og sørger for både rådgivning og estimering af projektet forud for igangsættelse.Vi er specialister indenfor mange områder og domæner

Vi har en dygtig kerne af medarbejdere, som hver især er specialister indenfor de markedsledende teknologier og domæner og med mange års erfaring i at levere forretningskritiske systemer. Vores medarbejdere ved, hvad det kræver at komme i mål med et projekt. De har den fornødne tekniske know-how og erfaring fra forskellige fagområder, og vi kan således sammensætte et komplet team med de rette kvalifikationer til lige præcis jeres projekt.

I Knowledge Cube er vi passionerede og nysgerrige på at være på forkant med den teknologiske udvikling.