It-udvikling

Udvikling

I Knowledge Cube udvikler vi løsninger i tæt samarbejde med vores kunder. Vi sammensætter vores udviklingsteams, så både forretningsforståelse, teknologikompetencer og erfaring matcher opgaven.


Samarbejde og individualitet

I Knowledge Cube har vi dyb erfaring med det kritiske teknologivalg - vi vælger den rigtige tekniske løsning, der skaber digital sammenhængskraft for kunden. Vi anvender markedsudbredte og velafprøvede teknologier og komponenter. 

Vi understøtter således både teknologier, der baserer sig på open source-komponenter, samt de mere klassiske Microsoft eller Java-baserede teknologistacks.

Dette sikrer både en lang og kosteffektiv applikationslevetid; at løsningen nemt kan integreres til andre løsninger; og at løsningen også kan overdrages til andre leverandører. Fælles er, at der fastholdes et højt teknisk niveau – uanset den valgte teknologi.

Af natur er vi teknologi-nysgerrige og stærkt interesserede i de muligheder, teknologien giver vores kunder. Den rette teknologi skal vælges til den rette opgave – det er altid et samspil med kunden, der afgør, hvilke teknologier løsningerne skal bygges op omkring.

I Knowledge Cube kan vi både bygge løsninger helt fra bunden eller basere dem helt eller delvist på eksisterende komponenter eller platforme. Valget afgøres af, hvad der giver størst værdi for kunden og de brugere, som benytter løsningen.


Metode

I Knowledge Cube er vi fuldbårne i alle tre metoder: agil, SCRUMfall og vandfald. Vi tager altid gerne en dialog med kunden om den bedste tilgang til det enkelte projekt.

Det er vores erfaring, at kunden opnår både bedre, billigere og hurtigere løsninger, når vi udvikler agilt. De agile udviklingsmetoder gør op med den opfattelse, at man på forhånd kender alle krav til det endelige it-produkt. De agile udviklingsmetoder kredser om den fleksibilitet, der opnås ved, at krav kan ændre sig undervejs og, at der styres efter opstillede forretningsmæssige gevinster, rammer og mål, snarere end efter detaljerede krav.


Digital transformation med udgangspunkt i dine behov

Vi tilbyder en række services indenfor softwareudvikling og er eksperter indenfor en række områder. Vi rådgiver og udvikler kundespecifikke løsninger til det enkelte behov. Vi sikrer transparente og trygge rammer for vores kunder. Derfor bygger vores projekter på en tæt dialog og et solidt samarbejde, sådan at kunden får den bedst mulige oplevelse, og netop den løsning der passer til dem.