IT-Branchens Mega Awesome Vinderpokal for Skydning-Og-Granatkast-På-Datamatoktober

Onsdag d. 23 skulle vinderen af “IT-Branchens Mega Awesome Vinderpokal for Skydning-Og-Granatkast-På-Datamatoktober” findes i selskab med tre medlemmer af IT-Branchen selv.

Vi i Knowledge Cube stillede op til kamp mod Peytz & Co, TOPdesk og it-banden i spillet Counter Strike Global Offensive. Net caféen G4meTime lagde lokaler, maskiner og forplejning til de skydeglade deltagere, de optimale rammer var dermed sat for et brag af en konkurrence.

På trods af lidt tekniske opstart problemer i starten af arrangementet, startede Team KC ud med to sikre sejre mod henholdsvis TOPdesk og it-banden. Små tre timer senere stod der kun Peytz & Co mellem os og den eftertragtede pokal. På trods af en heroisk indsats og en hårdt kæmpet kamp i en bane ikke favoriserede vores hold måtte vi lade os besejre og overrække pokalen til Peytz & Co.

Aftenen bød på 3-4 timers kampe på den virtuelle kampmark med masser af spændende kampe og et enkelt, men retvisende, nederlag. Den samlede sejr løb vi desværre ikke med, men vi fik mange gode timer til at gå i godt selskab med hinanden og vores konkollegaer.

Du kan læse IT-Branchens referat og se flere billeder fra aftenen her.

Tidligere
Næste