Vi er blevet SKI-leverandør på rammeaftale 02.18

SKI laver indkøbsaftaler, der samler indkøb på tværs af det offentlige. De er dermed med til at gøre udbudsprocessen nemmere for offentlige virksomheder – både for leverandøren og kunden. Med 02.18 aftalen fokuserer SKI også på små og mellemstore indkøb hos kunderne, og samtidigt også en mere effektiv indkøbsprocess for kunderne.

Desuden er det på rammeaftalen for 02.18 muligt, at købe ind via. direkte tildeling eller mini-udbud. Direkte tildeling vil finde anvendelse ved anskaffelse af software, standardaftaler og tilhørerende timer hvor en leverandør ikke behøver udforme en løsningsbeskrivelse.

Samtidigt med dette åbner aftalen for, at kunderne kan anskaffe sig løsninger som kombinerer eksisterende standart komponenter og udvikling. Det betyder at vi kan være med til at skabe endnu mere værdi for kunden.

Det betyder også at vi sammen med kunden, kan arbejde mere agilt ud fra kundens behov og på den måde drage fordel af  rammeaftalens indhold. For kunderne kommer det til at betyde den dybe tallerken ikke skal opfindes to gange. Samtidig kan vi som leverandører bruge energien på at tilpasse løsningen til kundens behov og skabe mere værdi og digital sammenhængskraft.

Vi ser frem til at kunne levere på 02.18 aftalen og arbejde endnu mere sammen med både eksisterende og nye kunder.  

Læs mere om hvad vi kan tilbyde på 02.18 aftalen i SKI-kataloget her.