Senior Business Analyst

Vi søger en Senior Business Analyst

Som et led i vores vækststrategi leder vi efter en skarp forretningsanalytiker, der brænder for at levere innovative it-løsninger, og skabe digital sammenhængskraft for vores nuværende og kommende kundeportefølje.


Hvorfor Knowledge Cube?

Vi tror på at medarbejdere, der er drevet af høj kompetence og personlig udvikling bliver en succes i Knowledge Cube – og vi har selvsagt kun en interesse i at bidrage til at du udvikler dig yderligere i din ansættelse hos os.

Det gør vi bl.a. ved at have fokus på blended learning, med udvikling på kundeprojekter, kontinuerlig sparring og feedback på performance og trivsel, i form af løbende check-ins med din Team Manager.

Selvom det faglige er vigtigt, så er det lige så vigtigt at du trives socialt. Vi lægger os derfor i selen for at skabe sociale arrangementer for enhver smag, og som du selv kan være med til at påvirke. Fx har vi løbeklub, ”Fifa fredage”, brætspilsaftener, krebsegilde, Company Dinners og meget mere. Når du trænger til en pause fra sociale arrangementer, og spændende projekter, så ligger Ismejeriet i stuen af vores bygning – og de har med garanti masser af lækkerier for enhver smag, som kan give dig ny energi og gode ideer!

Du skaber indsigt og udvikling

Med reference til din Team Manager, vil du indgå i et projektteam bestående af dygtige forretningsanalytikere, konsulenter og software udviklere, hvor I, i tæt fællesskab leverer innovative projekter og løsninger til vores kunder. I din rolle veksler du mellem at være forretningsanalytiker, projektleder og facilitator hvor værdierne: fællesskab, uformel og ordentlighed er de naturlige pejlemærker. Med afsæt i din analytiske sans samt din lyst og energi til hele tiden at være på forkant med udviklingen, er dine primære opgaver at sikre:

  • Behovsafdækning, samt udvikling og specifikation af krav. Herunder back-log management, udarbejdelse user stories, acceptkriterier m.m.

  • Løsningsdesign sammen med kunder og kolleger

  • Sikre tæt samarbejde/sparring med udviklere i dit team, hvor du har ansvar for at teamet løbende leverer den aftalte værdi til kunden i udviklingssprints

  • Udøve testplanlægning i samarbejde med kunde og team

  • Drive projektledelse og planlægning, rapportering og opfølgning på projektet

  • Fokus på udvidelse af det eksisterende kundeengagement


Hvem er du?

Du har en akademisk baggrund som f.eks. cand.it, cand.merc., eller lignende kombineret med en interesse for forretningsanalyser, projektledelse og gerne salg. Du har en stærk teknisk- og forretningsmæssig forståelse, og har gerne erfaring med at arbejde i feltet mellem forretning og IT og med at balancere lovmæssige krav med den gode kundeoplevelse. Som person har du har yderst gode samarbejdsevner og formår at tænke tværorganisatorisk og helhedsorienteret i løsninger. Du, besidder et stort drive og gåpåmod, og er hands-on i opgaveløsningen. Du er naturligt nysgerrig på forretningen, udfordrer status quo og er vant til selvstændigt at skabe dine arbejdsopgaver samtidig med, at du formår at supportere og rådgive dine kollegaer.

Vil du med på holdet?

Er du nysgerrig på at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Manager Peter Klug Wiwel på e-mail pkw@knowledgecube.net, ligesom vi gerne modtager din ansøgning på hr@knowledgecube.net.