Mød Martin

Mød en KC'er

Blå bog
Navn: Martin Hornshøj Jensen
Titel: Senior Software Developer
Alder: 35 år
Uddannelse: Diplom IT Ingeniør fra DTU
Ansat i KC siden 2016


"Som udvikler i KC arbejder jeg med at lave løsninger til det offentlige, som bruges af borgere i hele landet. Det gør jeg som en del af et højt engageret team, hvor jeg både får lov til at være med til at forme løsninger til kundernes behov, samt at nørde helt ned i de tekniske detaljer når de skal realiseres.

KC leverer løsninger i mange forskellige størrelser, fra små garage projekter til store landsdækkende løsninger. Dette gør arbejdet i KC meget alsidigt, da hvert projekt er skræddersyet til kundens behov. Det gør også at jeg som udvikler ofte får mulighed for at benytte de nyeste teknologier.

Som person giver det mig en stor tilfredshed at levere løsninger, som jeg samfundsmæssigt kan stå inde for – det gør at jeg i KC ser et formål og en stolthed i den kode jeg skriver. Og når jeg kan lave løsninger som gavner hr. og fru Danmark, så går jeg endnu en dag hjem fra kontoret med et smil på læben.

Som familiefar til 2 børn, sætter jeg stor pris på den fleksibilitet der er i KC. Aldrig bliver der kigget skævt til mig, når jeg får behov for at lægge timerne på andre tidspunkter. Ligesådan giver jeg den gerne en ekstra skalle når der er brug for det - og jeg ved at det bliver belønnet.

Som udvikler i KC føler jeg et stort ansvar i at udfordre de løsningsforslag der laves. Det gør jeg for at sikre, at løsningerne passer til behovene. Dette sikrer enighed mellem KC og kunden om hvad der skal laves, og det giver i sidste ende en større tilfredshed for alle parter.

Min største faglige bedrift i KC er at være en del af moderniseringen af Byg og Miljø. Det har været en stor opgave med mange udfordringer. Trods dette er den endt et sted hvor løsningen er blevet meget nemmere for Danmarks borgere at benytte.

Privat bor jeg i Ørestaden med min hustru og mine to små børn, som jeg bruger det meste af min tid på. Jeg nyder desuden at spille brætspil (gerne de lidt mere nørdede), spille computer (PC, ikke konsol!), samt fange en masse Pokémons – hvilket vi har gjort til en familieudflugt herhjemme."