Mød Pia

Mød en KC'er

Blå Bog
Navn: Pia Apel Hansen
Titel: Senior Business Analyst
Alder: 35 år
Uddannelse: HA.IT/Cand. Merc. IT fra CBS
Ansat i KC siden februar 2020"Som Business Analyst i KC arbejder jeg tæt sammen med vores kunder og udviklerne i teamet. Arbejdet er enormt alsidigt og varierende, og alt efter projektets størrelse har jeg som BA'er mange forskellige hatte at jonglere rundt med i dagligdagen og igennem projektets faser. Jeg har stor mulighed for at sætte mit præg på vores interne projekt governance, og som deltager i tilbudsskrivning og kontraktforhandlinger.

Alsidigheden i opgaver, og muligheden for at påvirke den måde vi arbejder med projekter i KC, er en af de ting jeg sætter størst pris på. Derudover balancerer privat- og arbejdsliv godt, og jeg oplever anderkendelse fra KC for særlige indsatser.

Jeg nørder en del i benefit mapping, Business Model Canvas, og sammenhængen mellem projektets vision og de faktiske udviklingsopgaver. Jeg oplever stor tilfredsstillelse når vi kan italesætte disse emner hos kunden, og skabe dialog omkring faktisk scope. På den måde sikrer vi at de faktiske leverancer bliver prioriteret.

Min store passion som BA'er, kommer til udtryk i den værdiskabelse, som vi i sidste ende skaber for kunden/slutbrugeren, og det at vi udvikler løsninger, der også skaber værdi set i et større perspektiv. Vores løsninger sikrer nemlig en mere enkel brugerrejse, og udgør limen mellem styrelse og borger, og mellem virksomhed og kunde.

Vi arbejder kontinuerligt på at bevare de gode relationer til KC's kunder. Det betyder vi arbejder som et stort projektteam med fælles vision, og ikke som kunde vs. ekstern leverandør. Jeg elsker og værdsætter den åbne dialog, hvor vi møder hinanden med tillid til hinandens fagkompetencer, ideer og ønsker, og sammen får skabt løsninger der giver værdi for brugerne.

Når jeg ikke har travlt med skabe værdi for KC's kunder, så elsker jeg at komme ud i naturen og give den fuld skrue på min cykel, eller tage en løbetur. Jeg eksperimenterer også lidt med kitesurfing, og der giver mig alt sammen god energi og nye ideer, jeg kan tage med mig tilbage til kontoret."