Kompetencer

Det kan vi

Hos Knowledge Cube leverer vi state-of-the-art it-løsninger, som skaber digital værdi for kunden. Vi er klar til at hjælpe dig med at løse netop de problemstillinger, som du står med.

Derfor skal du vælge Knowledge Cube

PROJEKTARBEJDET

Vi stræber altid efter at skabe gennemskuelige og trygge rammer, for vores kunde. Derfor bygger vores projekter på en tæt dialog og et solidt samarbejde, sådan at kunden får den bedst mulige oplevelse, og netop den løsning der passer til dem.

MEDARBEJDERNE

Alle vores medarbejdere besidder dybe tekniske kompetencer inden for hver deres fagområde, og med en bred vifte af uddannelsesmæssige baggrunde, står vi klar til at hjælpe vores kunde med alle de forskellige typer af behov, der findes i et projekt.

TEKNOLOGISPECIALISTER

Vi er specialiserede inden for en lang række af Microsofts nyeste teknologier, såsom: .NET, C#, HTML/CSS, JavaScript, Web Forms, MVC, Web API, Entity Framework, WF, WIF, WCF, Unity, Ninject, Bootstrap, jQuery, Knockout og Angular.

Forretningsforståelse

Gennem alle projekter og opgaver er vi i tæt dialog med kundens projektleder og projektejer, og tilegner os derved indgående viden om kundens forretning og processer. Ved at spørge ind til kunden og kundens forretning, og ved at udfordre på de valg og beslutninger som træffes, bygges gennemtænkte løsninger, som skaber størst mulig digital værdi.

Vi sparrer med kunden om kobling mellem forretning og det ønskede for at sikre værdiskabelse af digitaliseringen. Vi skaber det bedst mulige grundlag for kunden til at prioritere, beslutte og om nødvendigt korrigere kurs i projektet undervejs, for at sikre at kunden til sidst får mest mulig værdi ud af projektet.

Udvikling & Drift

Vi arbejder vi agilt og udvikler derfor kundens løsninger i sprints, så der løbende er mulighed for at skræddersy løsningen, sådan at den løser kundens specifikke problemstilling.

Alle der arbejder med arkitektur, udvikling, kvalitetssikring eller applikations vedligehold og support, har en relevant teknisk uddannelse og er typisk ingeniører fra DTU, ITU, KU eller har taget en IT rettet uddannelse fra andre uddannelsesinstitutioner. Hertil kommer en mangeårig erhvervserfaring og indbygget lyst og nysgerrighed til at være på forkant med den teknologiske udvikling.

Vores metoder

Vores projekter organiseres typisk i mindre projektteams, hvor den enkelte medarbejder får ansvar og sammen sikrer vi levering af bæredygtige løsninger til vores kunder. Vi arbejder efter agile udviklingsmetoder og bruger Scrum som værktøj. Dette giver mulighed for fleksibilitet og tæt samarbejde med kunden.

Vores kerneværdier er at skabe de bedste løsninger for vores kunder. Dette gør vi ved at sætte os ind i vores kunders forretning og forretningsbehov. Det er vores grundlæggende overbevisning at problemer og udfordringer er til for at blive løst og vi kan levere projekter af høj kvalitet, som opfylder kundens behov.