Knowledge Cube styrker holdet med ansættelse af Peter Klug Wivel som Tech Lead

Det er med stor fornøjelse og entusiasme i Knowledge Cube at vi den 1. september 2020 byder velkommen til Peter Klug Wivel som Technical Lead.

Vi er glade og stolte over at Peter har valgt Knowledge Cube. Med Peter sætter vi turbo på vores mission om at blive Danmarks førende leverandør af digital sammenhængskraft. Peters profil matcher solidt vores ambitioner og hans person passer perfekt på vores unikke virksomhedskultur. Knowledge Cubes DNA består i et agilt mind-set, at agere som en ansvarlig samarbejdspartner for vores kunder på en både uformel og professionel måde.

Peter kommer til Knowledge Cube med solid erfaring fra Nordea, Netcompany, GN Netcom, Mærsk Data og Intel. Fra denne platform af høj faglighed vil Peter være drivende og retningssættende for it arkitektur, løsningsdesign, teknologianvendelse og udviklingsprincipper. Dernæst vil Peter tage en aktiv ledelsesmæssige rolle i kommercielle aktiviteter i form af teknisk sparring med og rådgivning af vores kunder.

Udover at brænde for sit job, nørder Peter i fritiden med at finde sikkerhedshuller i Tesla’s software/hardware og Peter er også involveret i Tesla Open Source community på OpenPilot projektet. Herudover har Peter også været eksternt medlem af Gentofte Kommunes Digitaliseringsudvalg.

"Jeg er utrolig glad for at blive en del af Knowledge Cubes teknisk forankrede udviklingsteams. Jeg har valgt KC, fordi jeg her kan være med til at skabe fremtidens it-løsninger bygget på et stærkt teknisk fundament med et common footprint. Den høje faglige standard i KC kombineret med den uformelle kultur, giver en unik mulighed for at skabe udviklingsteams, hvor den tekniske retning er velforankret og hvor alle har en mulighed for at byde ind med tekniske inputs. Min tekniske baggrund kombineret med domæneviden fra både offentlige projekter, pension og finans har givet mig forståelsen af vigtigheden af at bygge løsningerne korrekt første gang og på teknologivalg, der er både robuste og velforankrede i forretningens arbejdsgange."
Peter Klug Wivel
Tech Lead