Bliv vores nye Senior Forretningsanalytiker

Senior Forretningsanalytiker- og konsulent              

– innovative it-løsninger i et agilt set-up

Vi er på udkig efter flere dygtige kollegaer, der brænder for at levere innovative it-løsninger, der gør en samfundsmæssig forskel og skaber digital sammenhængskraft. Kan du navigere i det komplekse samspil mellem forretningsprocesser og it og omsætte det til relevante forretningsløsninger? Så er Knowledge Cube måske et godt match for dig!

Hvem er du?

Du har en videregående uddannelse inden for it, forretningsanalyse, organisationsudvikling, økonomi el.lign. samt +5 års relevant erfaring med kunde- og brugervendte løsninger i et agilt set-up. Du er udviklingsorienteret, analytisk, struktureret og besidder en stærk forretningsforståelse. Dertil kommer, at du har yderst gode samarbejdsevner og formår at tænke tværorganisatorisk og helhedsorienteret i løsninger. Du evner at forstå og operationalisere komplekse problemstillinger og nedbryde dem i konkrete opgaver og leverancer.  

Vi forventer at du

 • Har solid erfaring med procesanalyse, kravspecifikation, løsningsdesign og test
 • Arbejder selvstændigt med projekter og kan håndtere ledelsen heraf. Herunder planlægning, rapportering og opfølgning
 • Har erfaring med at arbejde i feltet mellem forretning og IT og med at balancere lovmæssige krav med den gode kundeoplevelse
 • Har stærke kommunikations- og faciliteringsevner
 • Er en troværdig brobygger mellem kunde, forretning og projektteam
 • Har en stærk teknisk- og forretningsmæssig forståelse

Det er desuden en fordel, at du har erfaring med deltagelse i salgs- og tilbudsarbejde, og har viden om eller erfaring med sagsbehandlings-, indberetnings- og bookingsystemer.

Ansvarsområder

 • Behovsafdækning, samt udvikling og specifikation af krav. Herunder backlog management, udarbejdelse user stories, acceptkriterier m.m.
 • Løsningsdesign sammen med kunder og kolleger
 • Tæt samarbejde/sparring med udviklere i dit team, hvor du har ansvar for at teamet løbende le-verer den aftalte værdi til kunden i udviklingssprints
 • Testplanlægning i samarbejde med kunde og team
 • Projektledelse og planlægning
 • Udvikling og udvidelse af det eksisterende kundeengagement
 • Coache og støtte dine teamkolleger i hensigtsmæssig brug af vores agile udviklingsmetode
 • Deltage aktivt i salgs- og tilbudsarbejdet

Med reference til din Team Manager, vil du indgå i et projektteam bestående af dygtige forretningsanalytikere, konsulenter og software udviklere, hvor I i tæt fællesskab leverer innovative projekter og løsninger til vores kunder.

Hvem er vi?

Vi er en agil it-leverandør, der leverer spændende og ambitiøse projekter, hvor vi, i tæt samarbejde med vores kunder, udvikler forretningskritiske og innovative it-løsninger.

Vi har derfor behov for flere dygtige, motiverede og erfarne Forretningsanalytikere- og konsulenter, der er drevet af at levere løsninger, der gør en forskel for vores kunder, og skaber digital sammenhængskraft.  

Gennem agile arbejdsgange baseret på Scrum udvikler vi blandt andet integrationer, sagsbehandling-, indberetning- og bookingssystemer, vha. Microsofts teknologistak, til offentlige og private kunder. 

Vi bor centralt i København tæt på flere metrostationer og anden offentlig transport. Her vil du blive en del af et fællesskab hvor vi ikke kun kommer hinanden ved fagligt, men i høj grad også socialt. Vi er en flad organisation, hvor vi kan lide at være sammen både fagligt og socialt gennem arrangementer lige fra løbeklub, ”Fifa fredage”, brætspilsaftener til krebsegilde, Company Dinners og meget mere. 

Interesseret?

Så ring til Interim HR Manager Mette Sønderskov, på tlf. 3398 4600 og hør nærmere.Vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøgning og CV sendes til hr@knowledgecube.net