Developers

Vi søger ambitiøse Developers

Brænder du for .NET udvikling? Vil du arbejde sammen med de dygtigste udviklere i branchen? Vil du være en del af en virksomhed, hvor det sociale fællesskab er i højsædet? Hos Knowledge Cube søger vi lige nu Developers, der vil være med til at udvikle og videreudvikle forretningskritiske løsninger til vores kunder.

Du skaber værdi for vores kunder

Du vil blive en del af et projektteam, hvor du sammen med andre dygtige kollegaer udvikler, videreudvikler og vedligholder løsninger for vores kunder.

Som udvikler vil du komme til at have stor medindflydelse på både de tekniske samt forretningsmæssige perspektiver i leverancerne. Vi lægger stor vægt på, at du kan arbejde selvstændigt og samtidig kan fungere som en sparringspartner til dine kollegaer, vores kunder og samarbejdspartnere.

Du vil komme til at arbejde med spændende teknologier, såsom Docker, Kubernetes, Angular, ServiceMesh/uServices, cloud/hybrid samt Microsofts teknologistak. Du vil arbejde med brugergrænseflader, backend, integrationer og bagvedliggende forretningssystemer.

Nysgerrig, teknisk og initiativrig

Fagligt har du en relevant videregående uddannelse fra eks. DTU, ITU og KU kombineret med erfaring fra en relevant stilling. Vigtigst er det dog, at du har mod på at lære endnu mere!

Vi forventer, at du som minimum har erfaring med:

 • Microsoft .NET

 • Microsoft C#

 • Angular/HTML/CSS

 • REST API

 • Typescript/Javascript

Vi forventer, at du:

 • Er ambitiøs og lægger stor energi og ære i dit arbejde.

 • Kan din teknologi til fingerspidserne og er hurtig til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger.

 • Overvinder barrierer og når i mål til tiden gennem vedholdenhed, nytænkning og sparring.

 • Har overblik og arbejder struktureret.

 • Er analytisk, nysgerrig og initiativrig.

 • Er en god kollega og bidrager til dit team – både social og fagligt.

Hvorfor Knowledge Cube?

Vi tror på at medarbejdere, der er drevet af høj kompetence og personlig udvikling bliver en succes i Knowledge Cube – og vi har selvsagt kun en interesse i at bidrage til at du udvikler dig yderligere i din ansættelse hos os. Det gør vi bl.a. ved at have fokus på blended learning, med udvikling på kundeprojekter, kontinuerlig sparring og feedback på performance og trivsel, i form af løbende check-ins med din nærmeste leder. Vi sikrer løbende træning og certificering i relevante teknologier og metoder.

Du vil få gode kollegaer der gerne vil sparre og kommer med inputs til løsningsmuligheder. Derudover afholder vi løbende Tech-shares, hvor vi deler viden og drøfter spændende teknologiske muligheder og perspektiver.

Hos os vil du blive en del af et fællesskab hvor vi ikke kun kommer hinanden ved fagligt, men i høj grad også socialt. Vi holder alt fra fredagsbar til krebsegilde til company dinners. Derudover sikrer vores personaleforening, at der løbende bliver afholdt arrangementer for enhver smag, hvor du selv kan være med til at præge, hvad vi skal lave.

Hvem er vi?

Knowledge Cube er en agil it-leverandør med en flad organisationsstruktur, hvor vi lægger vægt på en åben og inkluderende kultur, og hvor der ikke er langt mellem skrivebordene og altid kort til en hjælpende hånd fra en kollega. Vi stræber efter at sikre et uformelt og professionelt arbejdsmiljø med plads til alle og hvor fagligheden er i højsædet.

Vi er 45 dygtige medarbejdere, der leverer spændende projekter, hvor vi, i tæt samarbejde med vores kunder, udvikler forretningskritiske og innovative it-løsninger sammen med vores kunder.

Knowledge Cube er eksperter inden for digitalisering hos offentlige og private kunder og sætter en ære i at være det. Vi udvikler agilt og agerer agilt, og lægger vægt på kvalitet, sikkerhed, robusthed og brugervenlighed i vores løsninger, og at altid yde høj service til vores kunder. Vi sætter derfor høje krav til os selv og til de løsninger, som vi laver. Vi sætter tilsvarende høje krav til vores arbejdsplads, og at rammerne er med til at skabe de bedste forudsætninger for din trivsel.

Vil du med på holdet?

Hvis du kunne tænke dig at være en del af holdet, så send CV og ansøgning til hr@knowledgecube.net. Vi indkalder løbende til samtale.

Vi ser frem til at høre fra dig!