Vi er blevet SKI-leverandør på rammeaftale 02.17

Vi er stolte af at kunne meddele, at vi er blevet SKI-leverandør på rammeaftale 02.17 om it-konsulentydelser til det offentlige. SKI laver indkøbsaftaler, der samler indkøb på tværs af det offentlige. De er dermed med til at gøre udbudsprocessen nemmere for offentlige virksomheder – både for leverandøren og kunden.

Der hvor kunden har behov for støtte til eksisterende eller nye it-løsninger, vil SKI-aftalen håndtere de udbudsrelaterede formaliteter der måtte være forbundet med anskaffelsen.

For os betyder det, vi sammen med kunden kan fokusere på at levere bedre digitalisering med endnu mere klare linjer i vores ydelser. For vores kunder betyder det også, at der kan spares tid og ressourcer – og det er med til at fremme den samfundsmæssige merværdi som vi stræber efter at opnå sammen med dem.

Knowledge Cube hjælper med et 3 delt implementeringsforløb med udgangspunkt i Design Thinking, som består af henholdsvis af worksshops og test. Formålet er at forstå, designe samt teste de relevante spørgsmål og finde de rigtige svar.