Bliv vores nye Forretningsanalytiker

Som et led i vores vækststrategi er vi på udkig efter flere dygtige kollegaer, der brænder for at levere innovative it-løsninger og skabe digital sammenhængskraft for vores nuværende og kommende kundeportefølje.

Kan du navigere i det komplekse samspil mellem forretningsprocesser og IT, og omsætte det til relevante forretningsløsninger? Så læs mere her.

Du skaber indsigt og udvikling

Med reference til din Team Manager, vil du indgå i et projektteam bestående af dygtige forretningsanalytikere, konsulenter og software udviklere, hvor I, i tæt fællesskab leverer innovative projekter og løsninger til vores kunder.
I din rolle veksler du mellem at være forretningsanalytiker, projektleder og facilitator hvor værdierne: fællesskab, uformel og ordentlighed er de naturlige pejlemærker.
Med afsæt i din analytiske sans samt din lyst og energi til hele tiden at være på forkant med udviklingen.

Vi forventer

Du har en akademisk baggrund som f.eks. cand.it, cand.merc., eller lignende kombineret med en interesse for forretningsanalyser, projektledelse og gerne salg. Du har en stærk teknisk- og forretningsmæssig forståelse, og har gerne erfaring med at arbejde i feltet mellem forretning og IT og med at balancere lovmæssige krav med den gode kundeoplevelse
Som person har du har yderst gode samarbejdsevner og formår at tænke tværorganisatorisk og helhedsorienteret i løsninger. Du evner at forstå og operationalisere komplekse problemstillinger og nedbryde dem i konkrete opgaver og leverancer.
Du er derudover struktureret, analytisk, ambitiøs og selvkørende. Du, besidder et stort drive og gåpåmod og er hands-on i opgaveløsningen. Du er naturligt nysgerrig på forretningen, udfordrer status quo og er vant til selvstændigt at skabe dine arbejdsopgaver samtidig med, at du formår at supportere og rådgive dine kollegaer.

Du arbejder ubesværet i Microsoft Office-pakken.Det er desuden en fordel, at du har erfaring med deltagelse i salgs- og tilbudsarbejde, og har viden om eller erfaring med sagsbehandlings-, indberetnings- og bookingsystemer.

Ansvarsområder

  • Behovsafdækning, samt udvikling og specifikation af krav. Herunder backlog management, udarbejdelse user stories, acceptkriterier m.m.
  • Løsningsdesign sammen med kunder og kolleger
  • Tæt samarbejde/sparring med udviklere i dit team, hvor du har ansvar for at teamet løbende le-verer den aftalte værdi til kunden i udviklingssprints
  • Udøve testplanlægning i samarbejde med kunde og team
  • Drive projektledelse og planlægning, rapportering og opfølgning på projektet
  • Fokus udvidelse af det eksisterende kundeengagement
  • Coache og støtte dine teamkolleger i hensigtsmæssig brug af vores agile udviklingsmetode
  • Deltage i salgs- og tilbudsarbejdet

Er du nysgerrig på at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Manager Christina Leffers på cle@knowledgecube.net. Vi indkalder til samtaler løbende, og forventer at du kan starte omkring 1. september.

Hvorfor Knowledge Cube?

Vi drives af medarbejdere, hvor kompetence og personlig udvikling er personlige kerneværdier – og vi vil gerne bidrage til denne udvikling. Det gør vi ved at have fokus på blended learning, med udvikling på kundeprojekter, kontinuerlig sparring og feedback på performance og trivsel, i form af løbende check-ins med din Team Manager.

I KC er du ikke bare konsulent – vi værdsætter det hele menneske, og er stolte af vores ansatte og vores bidrag til samfundet. Det betyder at hos os har du en stemme, og bliver hørt og respekteret for dine meninger.

Hos os vil du blive en del af et fællesskab hvor vi ikke kun kommer hinanden ved fagligt, men i høj grad også socialt. Vi kan lide at være sammen både fagligt og socialt gennem arrangementer lige fra løbeklub, ”Fifa fredage”, brætspilsaftener til krebsegilde, Company Dinners og meget mere. Vi stræber efter at sikre et uformelt og professionelt arbejdsmiljø med plads til alle.

Vi holder til centralt i København tæt på flere metrostationer og anden offentlig transport.

Interesseret?

Ansøgning og CV sendes til: hr@knowledgecube.net